Hi̇zmetleri̇mi̇z
Buradasınız: Anasayfa / Hi̇zmetleri̇mi̇z
Hi̇zmetleri̇mi̇z
Verdiğimiz hizmetlere aşağıdan ulaşabilirsiniz
Alçak Gerilim Dağıtım Tesisatı

Alçak Gerilim Dağıtım Tesisatı

Alçak gerilim şebekeleri 1 volt ile 1 000 volt (1kV) arası gerilime sahip olan şebekelerdir. Bu şebekeler dağıtım trafolarından tüketicilere (abone) kadar olan elektrik hatlarından oluşur. Alçak Gerilim Elektrik Tesisatı. Alçak gerilimler yalıtımı ve korunması kolay olduğu için abonelere yakın kısımlarda kurulur. Alçak gerilimle yapılan iletimlerde gerilim düşümü ve güç kaybı fazla olduğu için alçak gerilimler iletimden ziyade dağıtım şebekelerinde kullanılır. Ülkemizde alçak gerilim, abonelerde 220 V ve 380 V olarak kullanılır.

Güvenlik Sistemi ve Tesisatı

Güvenlik Sistemi ve Tesisatı

Günümüzde güvenlik herkesin ortak kaygısı halindedir. Evinde ve işyerinde güvenlik isteyen herkes güvenlik sistemleri kullanmaktadır. Hiç kimse sevdiği insanlara ve sahip olduklarına bir zarar gelmesini istemez. İnsanlar, kendi çabalarıyla ne kadar tedbir alırlarsa alsınlar, evlerimiz ve işyerlerimiz her zaman tehlike altındadır. Yaşanabilecek tehlikelere karşı güvenlik sistemleri kullanılarak tedbir alınabilir.

Topraklama Tesisatı Kurulumu ve Ölçümü TSE-İSG

Topraklama Tesisatı Kurulumu ve Ölçümü TSE-İSG

Enerji üretim, iletim ve dağıtım şebekelerinde insan hayatı ve bazı aygıtların korunması bakımından yapılan en etkili önlemlerden biri de “topraklama”dır. Bu arada sıfırlama, küçük gerilimlerde çalışma veya benzeri uygulamalarda güvenliğin sağlanması bakımından karşılaşılabilecek durumlar olduğu dikkate alınmalıdır. Topraklama işletme akım devresinin bir noktasının veya bir tesisisin akım taşımayan iletken kısımları ile toprak arasında iletken bir bağlantı kurmak olarak tanımlanabilir.

Yıldırımdan Korunma Tesisatı

Yıldırımdan Korunma Tesisatı

Paratoner insanların yaşadıkları meskenleri ve sanayi tesislerini yıldırımdan korumaya yarayan, direkt olarak toprağa iletilmesini sağlayan bir sistemdir. Bulut yükünün pozitif ya da negatif olmasına, yıldırımın yerden ya da buluttan kopmasına göre negatif ya da pozitif inişli, pozitif inişli ve çıkışlı olarak dörde ayrılmaktadır. Paratoner, ucu sivri olan bir metalin bakır bir şeritle veya kablo ile bina cephesinden ya da hazırlanmış tesisattan topraktaki metalle birleştirilmesiyle meydana gelir.

Diesel / Elektrojen Grubu ve Tesisatı

Diesel / Elektrojen Grubu ve Tesisatı

Enerji günümüzde en önemli unsurlardan birisidir. Enerji üretimi olmadığı taktirde birçok sıkıntıyla karşılaşmak kaçınılmaz olmaktadır. Bu enerji üretimini sürekli olarak benzin, mazot gibi petrol maddeleri ile ve mekanik olan enerjiyi elektrik enerjisine çeviren makinelere jeneratör denmektedir. Elektrik enerjisinin bulunmadığı ya da kesintiye uğradığı durumlarda kullanılmaktadır. Çeşitlilik açısından oldukça fazla olan bu makineler kabinli ve taşınabilirlik yapısı, mobil seçenekleri ve sabit bir alana monte edilmesi ile müşterilerin tercih alanlarını geniş tutmaktadır.

Telefon Haberleşme ve Data Tesisatı

Telefon Haberleşme ve Data Tesisatı

Telefon veri sistemleri; ses,  görüntü sistemlerinin sağlıklı olarak yapılabilmesi ve veri iletişimi için veri sistemlerinin her binada yapılabilmesi gerekmektedir. Bu tesisatlar yapısal kablolama ile aynı kategoride bulunmaktadır.  Fiber optik ekleme ve sonlandırma işlemleri yapılarak, yapısal kablolamaların veri ve IP adresleri aktif veya aktif olmayan cihazların kurulmasından sonra sistem güvenli bir şekilde devreye girer ve sertifikasyon çalışmaları gerçekleşir.

Yangın İhbar ve Alarm Tesisatı

Yangın İhbar ve Alarm Tesisatı

Yangın algılama ve alarm sistemleri her türlü yapı, bina, tesis ve işletmelerde çıkabilecek yangınları daha başlangıç aşamasında tespit etmek, binada yaşayanları bu durumdan haberdar etmek, gerekli güvenlik birimlerine ve itfaiyeye haber vermek amacıyla kurulan hem can hem de mal korumaya yönelik sistemlerdir. Bütün güvenlik sistemleri önemli olmasına rağmen yangının bir binaya ve yaşayanlarına verebileceği zararlar düşünüldüğünde yangın algılamanın gerekliliği daha net anlaşılabilir.

Seslendirme Anons Tesisatı (Acil Anons)

Seslendirme Anons Tesisatı (Acil Anons)

Genel seslendirme ve acil anons sistemleri; acil durumlarda binalarda bulunan çalışanların ve ziyaretçilerin güvenli bir şekilde tahliye edilebilmesi için kullanılan sistemlerdir. Bu sistemler meydana gelebilecek her türlü tehlike anında yapılması gereken anons ve acil durum mesajlarını belirlenen ana merkezden istenilen bölgelere hızlı bir şekilde iletilmesini sağlayan sistemlerin tümüdür. Büyük binalar ve geniş alanlarda merkezi uyarıların yapılabilmesi için genel seslendirme donanımlarının mutlaka kurulu olması gerekmektedir. Bu sistemler acil durum anlarında merkez ünitelerine kayıt edilmiş olan mesajlar sayesinde iletişim kurularak insanların tahliye edilmesi kolaylaşmaktadır.

Kapalı Devre TV Tesisatı (CCTV) ve Uydu SmartTV Tesisatı

Kapalı Devre TV Tesisatı (CCTV) ve Uydu SmartTV Tesisatı

Kameralar ve bunlara bağlı kayıt/kontrol donanımlarının amacı gelişen olayları izleyerek anında saptamak ve müdahale etmektir. Kayıtları izleyerek daha sonra olaylardan haberdar olmak ve delil elde etmek de mümkündür. Özel kablolarla tesis edilen kapalı devre televizyon (CCTV) sistemlerinin yerini hızla IP kameralar, network kayıt üniteleri ve yönetim yazılımları almaktadır. EEC geleneksel CCTV ve yeni IP video gözetim sistemlerinde en ileri teknolojileri izlemekte ve uygulamaktadır.

Güvenlik ve Kartlı Geçiş Sistemi Tesisatı

Güvenlik ve Kartlı Geçiş Sistemi Tesisatı

İnsanlar medeniyet yolunda ilerlediklerinden beri, insanların, hayvanların ve ürünlerin giriş ve çıkışlarını kontrol etmek için fiziksel araçlar kullanılmıştır. Bir evin basit bir kapısından ya da çiftçinin tarlasının etrafındaki bir çitten, giriş ve çıkışı kontrol etme yeteneği güvenliğin temel taşı olmuştur. Modern erişim kontrolü, kapılar, otopark garaj kapıları ve turnikeler gibi fiziksel engellerin, kullanıcıların kimlik bilgilerini girmesine izin veren elektronik cihazlarla birleşimidir; kimlik bilgilerinin kim olduğunu söylediğine göre günün saati, haftanın günü ve diğer bilgiler gibi ölçütler geçişe izin verir.

Görüntülü ve Görüntüsüz Sesli Diafon Sistemleri

Görüntülü ve Görüntüsüz Sesli Diafon Sistemleri

Diafon, güvenlik sistemlerinde önemli bir yer tutmaktadır. Diafon sistemi, dış kapıdan zilinize basıldığında kişinin görüntüsünü ya da sesini otomatik olarak ev ya da işyerinizde bulunan monitöre ve hoparlöre iletimini sağlayan bir sistemdir. Diafon sistemlerinde görüntülü cihazlarda 2,5” ekran boyutundan 7” ekran boyutuna göre farklı monitör modelleri sunulmaktadır. Ayrıca daireler arasında konferans görüşme, bloklar arası iletişim, güvenlik ile görüşme vb. şekillerde görüşme imkanları sağlanabilmektedir. Güvenlik sistemleri arasında oldukça önemli bir yer tutan diafon cihazları ile kapınıza gelenleri tanımanız ve onlarla iletişim kurmanızın yanında kapı önünü de canlı olarak izleyebilirsiniz. Bu açıdan teknolojik alt yapıyı sunan tek araç olma özelliğine sahiptir. Kolay kullanım ve kolay montaj özellikleri ile son dönemde pek çok ev ve iş yeri projesinde bu sistemler kullanılmaktadır. Diafon cihazı alırken en önemli nokta ihtiyaçlarınıza uygun modelin seçimi olurken ayrıca bu sistemi aldığınız firmanın teknik destek ve garantili yaygın servis seçeneğinin olmasıdır.

İnşaat Taahhüt ve Proje Hizmeti

İnşaat Taahhüt ve Proje Hizmeti

İnşaat taahhüt; mülkiyeti başkalarına ait olacak yapıları, yani ihale ile başkaları için yapılacak yapıların yapılmasını taahhüt ederek yapan işletmelere ’’inşaat taahhüt işletmeleri’’ denmektedir.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın